Tatueringsmässan

Varje år i slutet på april är det dags för den svenska tatueringsmässan. Mässan går alltid av stapeln på Borgen i Folkets Park i Norrköping. År 2018 var mässans 26:e år och det har verkligen kommit att bli en fin tradition för många tatueringsintresserade svenskar att besöka den varje år.

Den här mässan har mycket härligt att bjuda på för alla som har intresse för tatueringskonsten. Här samlas nämligen Sveriges bästa tatuerare under ett och samma tak under tre dagar som är fullspäckade med allt som har med tatueringar att göra. Här representeras en mängd olika tatueringsstilar och tekniker.

Shopping och tävlingar

Under den här mässan finns det en mängd olika utställare som säljer olika produkter i form av kläder, smycken, bijouterier, konst och till och med vuxenleksaker. Vill du shoppa finns det alltså goda möjligheter till detta. Om du blir hungrig och törstig säljs det även mat och dryck på området.

Om du känner att du har en eller flera tatueringar som absolut är värda att visas upp är det varje år så att det hålls tävlingar i olika tatueringskategorier uppe på den stora scenen. Här får alltså du som besökare chansen att vinna fina priser med de tatueringar som du redan har.

Biljetter

Mot slutet av mässan delas det mest prestigefyllda priset på hela mässan ut, nämligen ”Tattoo artist of the year”. År 2017 vann Emil Edge detta fina pris för sitt mästerverk. År 2018 består juryn av mycket prisbelönta kända tatuerare som har lång erfarenhet inom branschen och deras uppgift är att kora nästa vinnare.

Vill du köpa biljetter till mässan kan du gå till väga på två sätt. Antingen köper du dem i förväg via www.svenskatatueringsmassan.se eller direkt i dörren. Välj det som passar dig bäst. Om du är intresserad av tatueringar och allt som hör till borde du helt klart göra ett besök på den här mässan.

tatoosixten